hypotheek online afsluiten

Nu ook beeldbankieren bij startershypotheekonline.nl

Momenteel wordt er steeds meer online geregeld en is iedereen steeds drukker in de weer. Een videogesprek met uw hypotheekadviseur is een uitkomst. Beeldbankieren maakt het mogelijk een persoonlijk gesprek met uw hypotheekadviseur te voeren waar en wanneer u maar wilt.

Persoonlijk
Een videogesprek biedt de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek te voeren met uw adviseur op afstand. Dit kan op het moment wanneer dit u het beste uitkomt. Samen met de hypotheekadviseur kan er gekeken worden naar de persoonlijke situatie om de hypotheek te vinden die het beste bij u past.

Hypotheek binnenshuis regelen
Voor het regelen van een hypotheek hoeft de toekomstige huiseigenaar nauwelijks niet meer de deur uit. De hypotheek kan online afgesloten worden en ook het hypotheekadvies kan opgedaan worden via een webcam gesprek met de hypotheekadviseur vanaf de bank. Wij bij Startershypotheek Online bieden u de mogelijkheid om uw hypotheek online af te sluiten terwijl wij met u meekijken en u een passend advies geven.

Beeldbankieren heeft de toekomst
Doordat een bezoek aan de hypotheekadviseur door het webcamgesprek overbodig is geworden bespaard dit een hoop reistijd en is de toekomstige huiseigenaar vrijer. Een hypotheek kan geregeld worden op het moment dat het u het beste uitkomt en waar het u het beste uitkomt. Dit heeft de toekomst.

 • null
  100% onafhankelijk
 • null
  altijd de voordeligste aanbieder
 • null
  bespaar duizenden euro’s
 • null
  online & telefonisch advies